Доставка

Доставка
29 май 2022

"ВЕ-СТИЛ" ЕООД (собственик на IVSET.BG) има сключени договори за доставка с фирмите

OpenCart - Econt Express shipping    Speedy

 

Всяка поръчка, направена до 13:00 часа, се обработва и изпраща в същия ден, при условията на стадартна доставка (получаване на следващия ден). Поръчки, направени след 13:00 часа се обработват и изпращат на следващия ден. Към всяка пратка са включени опции за преглед и тест.

 

Поръчки, направени в петък, след 13:00 часа или през уикенда, е възможно да пристигнат с 1-2 дни закъснение, поради почивни дни на куриерите.

 

В случай, че желаете да замените размера на поръчана и получена стока или желаете друг продукт, имате възможност да замените закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Върнатата стока трябва да е в добър търговски вид: да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста и без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента.

 

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги, от което следва да се свържете с наш оператор за уточняване начина на връщане. Рекламации се приемат по реда, описан в чл.122 и следващите от ЗЗП.

 

Екипът на "ВЕ-СТИЛ" ЕООД ви пожелава приятно пазаруване!

 

Кликнете тук, за да се върнете на началната страница.